Telefonisch contact

Na ons eerste telefonisch contact maken we een afspraak voor een eerste gesprek, het intakegesprek.

Vragenlijst

Ik vraag u als voorbereiding op ons intakegesprek om een intakevragenlijst (digitaal) in te vullen. Deze lijst gebruik ik om me voor te bereiden op het intakegesprek. In dit gesprek vertelt u mij over uw ervaringen met uw kind en het probleem waar u een oplossing voor zoekt.

Intakegesprek

Bij het intakegesprek zijn in principe beide ouders aanwezig. Indien dit niet mogelijk is, doen we het gesprek met één van beide ouders. Ook de school kan een belangrijke informatieve en ondersteunende rol spelen. Indien dit wenselijk is neem ik contact op met de school.

Sessies met kind en ouder(s)

Wanneer wij gezamenlijk vinden dat uw kind bij mij terecht kan met zijn probleem, volgen drie tot vijf sessies met het kind waarbij ook de ouder(s) aanwezig is. Na deze drie tot vijf sessies bespreken we of verdere coaching nodig is. Tevens bespreek ik met u hoe u het proces van het kind kunt ondersteunen.

Contact opnemen

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek