Training weerbaar communiceren voor pubers pubers én hun ouders.

Deze training leert pubers weerbaar te zijn in alledaagse en soms moeilijke en conflictsituaties thuis, op school, bij vrienden en in het bijbaantje.

Sociaal vaardig leren zijn in moeilijke situaties

De 4 belangrijkste levensgebieden zijn verwerkt in de verschillende lessen. Want thuis, op school, bij vrienden en op het werk worden er verschillende vaardigheden gevraagd van een puber en zijn er verschillende belangen die gediend moeten worden.

Resultaat

Het resultaat van de training is:

  • Plezier door vaart in de lessen
  • Pubers ervaren dat er meer gedragsmogelijkheden zijn en dat zij hier zelf hun keuze in hebben
  • Bewustwording van hun eigen gewoontes en patronen in de omgang met vrienden, gezinsleden, leerkrachten en in werksituaties
  • Hierdoor ontstaat ruimte voor het oefenen met nieuwe mogelijkheden, zodat de pubers zich prettiger voelen en aangenamer zijn voor hun omgeving 😉

Workshop voor ouders

In deze workshop gaan ouders mee in de wereld van hun puber. Ouders ontdekken hoe actie en reactie werkt in hun communicatie met hun puber. Het resultaat van deze workshop is dat ouders hun puber beter begrijpen en hun puber kunnen begeleiden.

Workshop voor pubers met hun ouders

In deze workshop gaan pubers met hun ouders aan de slag en ontdekken ze hoe ze met elkaar omgaan en wat er beter kan. Het resultaat is inzicht in de reactiepatronen en keuzes over hoe ze het willen voor de toekomst.

Tarieven

Training van 4 lessen EUR 150,00

Contact opnemen

Neem contact op voor meer informatie

training weerbaarheid pubers